Comenzi telefonice:
Orange: 0756-071790
Vodafone: 0799-815148

Politici de confidentialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

BRATU GABRIEL AURELIAN PFA cu sediul in MUNICIPIUL CLUJ NAPOCA, STR. BAITA, NR. 5, AP.1, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul F12/8/07.01.2016, CUI 35380409..
Furnizorul poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre etc.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor furnizorului, cum ar fi:

1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
2. oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
3. facturare;
4. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;
5. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. EUROPEAN PROIECT SRL si ale distribuitorilor nostri (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).

Daca un utilizator doreste stergerea din baza de date, atunci trebuie sa transmita gratuit, fara nici un cost un e-mail la office@sculeieftine.ro care sa contina subiectul "Dezabonare". Furnizorul va sterge utilizatorul din baza de date, pana la o noua solicitare a acestuia.

LITIGII:
Orice problema provenita de la produsele si serviciile prezentate pe site, se va realiza pe cale amiabila, in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a acesteia.


Viziteaza magazinul Sculeieftine.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert

2032863 Vizite in total | Vizitatori unici