Comenzi telefonice:
Orange: 0756-071790
Vodafone: 0799-815148

TERMENI SI CONDITII

1. Conditiile de utilizare:

Site-ul www.sculeieftine.ro, administrat de BRATU GABRIEL AURELIAN PFA, numit in continuare furnizor, implica respectarea conditiilor descrise mai jos.
BRATU GABRIEL AURELIAN PFA cu sediul in MUNICIPIUL CLUJ NAPOCA, STR. BAITA, NR. 5, AP.1, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul F12/8/07.01.2016, CUI 35380409.

BRATU GABRIEL AURELIAN PFA isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare prealabila.

2. Garantia BRATU GABRIEL AURELIAN PFA :

Furnzorul asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidentialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului.

3. Dreptul persoanei vizate, respectiv drepturile prevăzute de Legea 677/2001 și legea 506/2004, sunt urmatoarele:

- dreptul de acces la date - orice persoană vizată are dreptul de a obţine, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator;
- dreptul de intervenţie asupra datelor - orice persoană vizată are dreptul de a solicita, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
- dreptul de opoziţie - persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unor prelucrări sau să fie dezvăluite unor terţi;
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiţiei, fără a aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere în domeniu ;
- dreptul de a merge in instanţa si a cere daune pentru încălcarea drepturilor in baza Legii 677/2001;
- persoana in cauza poate cere, gratuit, in scris, in orice moment, ca datele sale personale sa nu mai fie procesate.
- dreptul de a cere furnizorului sa inceteze sa mai trimită clientului mesaje promoţionale.

4. Conditiile de livrare si transport

Livrarea produselor este efectuata la adresa solicitata de catre cumparator in termenul prevazut pentru fiecare tip de produs afisat.
Costul transportului este gratuit in urmatoarele conditii:
1. POSTA ROMANA: Orice comanda in greutate de maxim 20 de kg, care se livreaza gratuit prin POSTA ROMANA.
2. FAN COURIER: Transport gratuit in toate localitatile unde exista un sediu sau punct de lucru Fan Courier. Pentru localitatile unde nu exista sediu sau punct de lucru Fan Courier putem transmite gratuit pana la cel mai apropiat centru Fan Courier. Daca doriti ca livrarea sa se efectueze cu Fan Courier intr-o localitate unde nu exista centru Fan Courier veti plati o diferenta de un 1 leu/km, calculat ca distanta de la cel mai apropiat sediu Fan Courier pana in localitatea unde se face livrarea.
Plata pe produselor comandate de pe sculeieftine.ro se poate efectua astfel:
» Numerar la sosirea produselor la domiciliul dv.
» Numerar la sediul Scule Ieftine.
Cu ordin de plata in contul RO91BTRLRONCRT0333533101 deschis la Banca Transilvania.
Date firma: BRATU GABRIEL AURELIAN PFA;
SEDIU: MUNICIPIUL CLUJ NAPOCA, STR. BAITA, NR. 5, AP.1
C.U.I.: 35380409
Furnizorul isi rezerva dreptul de a solicita efecturarea anumitor plati in avans, contul RO91BTRLRONCRT0333533101 deschis la Banca Transilvania.
Livrarea produselor comandate se va face dupa incasarea contravalorii acestora in contul specificat mai sus. Produsele comandate sunt insotite de Certificatul de garantie al producatorului, care asigura service pentru produsul respectiv, fie prin serviciu propriu, fie prin partenerii sai.

5. Returnarea produselor:

Daca produsele nu corespund asteptarilor dumneavoastra puteti returna produsul comandat.Conform legislatiei in vigoare puteti returna produsele achizitionate in termen de 10 zile de la primirea comenzii. In acest caz trebuie ca atat ambalajul cat si produsul sa nu fie distruse sau deterioarate. Orice modificare a starii produselor duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre dumneavoastra la receptionarea produselor modificate.
De asemenea produsele trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, daca nu se poate demonstra defectul si trebuie inapoiate furnizorului , insotite de certificatul de garantie.


La returnarea produsului veti primi, conform legislatiei intrun termen de 30 de zile, contravaloarea totala a sumei platite pentru achizitionarea sa. De asemenea costurile de returnare trebuie suportate de catre dumneavoastra, produsul trebuie restituit la adresa furnizorului.

6. Plati:

Comanda si plata produselor pe site-ul www.sculeieftine.ro se pot face astfel:

• Comanda on-line / telefonica cu plata in numerar la livrare;
• Comanda on-line / telefonica cu plata cu Ordin de plata pe baza facturii proforme;
• Comenzile ce depasesc suma de 1000 de lei vor achita in avans pe baza unei facturi proforme.


7. Confidentialitatea datelor:

Furnizorul poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre etc.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor furnizorului, cum ar fi:

1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
2. oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
3. facturare;
4. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;
5. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC EUROPEAN PROIECT SRL si ale distribuitorilor nostri (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).

Daca un utilizator doreste stergerea din baza de date, atunci trebuie sa transmita gratuit, fara nici un cost un e-mail la office@sculeieftine.ro care sa contina subiectul "Dezabonare". Furnizorul va sterge utilizatorul din baza de date, pana la o noua solicitare a acestuia.


Viziteaza magazinul Sculeieftine.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert

2032862 Vizite in total | Vizitatori unici