Ce inseamnă "PRODUS resigilat"?

CE INSEAMNA “PRODUS resigilat”?

Puteti sa cumparati produse renumite economisind sume de bani incredibile fara a compromite in nici un fel calitatea acestora. De ce sa cumparati produse noi daca puteti achizitiona aceleasi produse resigilate la preturi cu pana la 15-30% mai mici fara a sesiza nici o diferenta?

Producatorul Einhell este foarte sigur de calitatea produselor REFURBISHED, oferindu-le garantia de 12 luni. Statisticile arata faptul ca daca cineva a depasit pragul psihologic si a cumparat un produs REFURBISHED, va cumpara mereu acest tip de produse, descoperind avantaje incontestabile. Asadar, de ce sa nu deveniti si Dvs. un cumparator inteligent?

Aici sunt cele mai frecvente intrebari legate de acest subiect:
Intrebare: Ce se considera a fi un produs resigilat?

Raspuns: Sunt multe lucruri care pot eticheta produsele ca fiind resigilate. Unele sunt nimicuri, chiar hilare, dar deoarece nu putem vinde un produs resigilat ca fiind nou, cumparatorul poate beneficia de cea mai buna afacere.

EXEMPLE de produse catalogate ca resigilate:

» Anumite magazine retail din Vest ofera cumparatorilor garantia inapoierii contravalorii produselor cumparate timp de 7-30 de zile din momentul cumpararii. Unii cumparatori profita de acest avantaj folosind produsele o perioada scurta si apoi inapoindu-le. Aceste produse sunt verificate, testate si reimpachetate.
» Produsele cu cutii care au fost deteriorate in timpul transportului sau cele ale caror cutii prezinta mici deficiente de aspect.
» Produsul a fost inapoiat producatorului datorita unui defect minor. Ceea ce a fost defect a fost inlocuit, testat si apoi produsul considerat de catre producator ca produs nou.
» Produsul a fost inapoiat datorita unor mici zgarieturi de pe suprafata carcasei aparute in timpul transportului.
» Produsele folosite pentru demonstratii sunt de asemenea considerate produse resigilate. Aceste produse sunt verificate, testate si reimpachetate.
» Cutia a fost pur si simplu deschisa. Doar atat!
» Produsele noi de firma, dar care sunt SUPRA-STOC si sunt inapoiate la producator sunt de asemenea etichetate drept produse resigilate.

Este imposibil sa aflam istoria fiecarui produs in parte, dar pentru oricare motiv produsele au fost etichetate ca resigilat, ele au fost ulterior verificate bucata cu bucata de catre producator, apoi testate pentru a dobandi aceleasi specificatii pe care le are produsul original. Toata marfa este garantata 12 luni.

Intrebare: De ce ar trebui sa cumparati un produs resigilat?

Raspuns: Cumparand resigilate economisiti bani ! Puteti sa obtineti cea mai buna achizitie cumparand acelasi produs avand garantia de 12 luni la un pret mult mai mic:

» Daca pana acum nu va puteati permite acel produs scump acum vi-l puteti permite cu un produs resigilat, avand aceleasi performante si garantie 12 luni.
» In plus, produsele resigilate au o rata mai mica de defectare. Din zece produse care se intorc pentru reparare, doar unul este produs resigilat, si asta se intampla deoarece produsele resigilate sunt testate bucata cu bucata inainte de a fi vandute.

Daca toate avantajele cumpararii unui produs resigilat sunt aceleasi ca ale unui produs nou, chiar si in ceea ce priveste garantia, singurul neajuns al acestor produse pe care-l puteti observa este probabil o eticheta sau mai multe pe carcasa si lipsa ambalajului original.