Garanție

Conditii de garantie Einhell

Se acorda garantie si postgarantie pe teritoriul national conform normelor interne (Legea nr. 449/2003 si OG 21/92 republicata cu modificarile si compkletarile ulterioare) si numai pe baza certificatului de garantie si a facturii in original pentru produsele cumparate de pe site-ul www.sculeieftine.ro
Drepturile consumatorului nu sunt afectate de garantia oferita.
Durata medie de utilizare este de 3 ani, perioada in care se asigura service-ul necesar si piese de schimb.
Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie, pentru produsele care au eticheta cu inscriptionarea seriei si tipului masinii intacte conform certificatului de garantie cu toate rubricile completate, pe o perioada de 24 luni pentru produsele noi si 12 luni pentru produsele resigilate, de la data vanzarii.
Termenul de reparatie pentru produsele Einhell este de maxim 15 zile calendaristice.
Defectele recunoscute ca fiind acoperite de garantie vor fi remediate prin repararea gratuita sau prin inlocuirea cu un produs in stare perfecta de functionare (poate fi un model ulterior).Nu se acorda garantie in cazul defectelor cauzate de:

– uzura subansamblelor consumabile ( de ex. Perii colectoare, discuri de taiere, curele, cutite, lanturi, pinioane de antrenare, bujii, lame de ghidare, acumulatori, burghie, dalti, mandrina, cablu de tractiune, bobina cu guta de taiere, filtre de aer, filtre de benzina si furtunuri). Garantia acumulatorilor se refera exclusiv la defectiunile de fabricatie sau de materie prima. Garantia nu acopera uzura normala a acumulatorului sau utilizarea in alte dispozitive electrice. Se recomanda incarcarea acumulatorului la fiecare 2 luni, daca produsul nu este folosit
– suprasolicitare, accidentare, influente naturale ( rugina), pastrarea in conditii improprii
– folosirea produsului in afara domeniului ed utilizare precizat in instructiunile de utilizare sau cu accesorii necorespunzatoare ( de ex. : burghie mai mari decat cele prescrise, discuri defecte/neechilibrate, cu pastile lipsa sau necorespunzatoare materialului debitat).
– utilizarea in alte scopuri decat cele precizate – respectiv uz gospodaresc.
– demontarea de catre client sau persoane neautorizate
– nerespectarea instructiunilor de punere in functiune si utilizare a produsului.
– demontarea de catre un client sau persoane neautorizate.
– nerespectarea instructiunilor de punere in functiune si utilizare a produsului.
– nerespectarea timpului de lucru si de pauza a produselor cu motoare din clasa S ( functionarea cu intermitenta) Garantia nu acopera componentele lipsa la prezentarea produsului in service sau a componentelor, accesorilor lipsa la vanzare.